Starší přípravka A (2013)

Starší přípravka 2005/2006 - Královice

Starší přípravka 2005/2006 - Královice
V pátek k nám zavítalo, v rámci soutěže hrané společně s ročníkem 05, mužstvo z Královic. Zápas to byl velmi vyrovnaný s mnoha souboji, při kterém hra probíhala zejména ve středu hřiště. Soupeř měl převahu první polovinu zápasu, my jsme byli zase silnější v té druhé, tomu odpovídá i výsledek zápasu v poměru 7:7.
7:7
13.kolo v Pá 13.5.2016 17:00
Schulhoffova UMT
FC Háje
Královice
Diváci: 0,

Komentář

Začátek zápasu byl z naší strany poněkud ospalí a nechávali jsme se lehce odstavit od míčů a dovolili tak soupeři hrát. Chyběla nám komunikace a hlava nahoře, nezřídka se stávalo, že za míčem běží dva, tři naši hráči a vůbec o sobě neví, tím si velmi zmenšujeme hřiště a chybí nám pak tito hráči ve volném prostoru pro přihrávku. V takovýchto situacích se hra dostávala často do chumlů, ze kterých se velmi složitě vyjíždí. Některým hráčům dělalo velké problémy přebírání a vedení míče, na tyto atributy se budeme muset více zaměřit v trénincích.

V tomto utkání převládal spíše individuální výkon hráčů nad tím týmovým, i tak pochvala patří všem za jejich bojovnost v zápase, když dokázali dohnat gólové manko ze začátku utkání a škoda nevyužitých šancí.

Utkání se zúčastnili: Danda, Lelkes, Mareš, Moravec, Schrojf, Zahálka, Oráč, Němec, Limberg, Zlatník


pátek 13.5.2016 | Vladislav Volf | Přečteno: 2732

Další články