Mladší žáci C (2008)

Mladší žáci 2005 - FA Praha

Mladší žáci 2005 - FA Praha
Ve slunečném sobotním odpoledni jsme se sešli na našem hřišti k zápasu s Fotbalovou Akademií Praha.
7:6
4.kolo v So 1.10.2016 14:15
Háje UMT
FC Háje
FA Praha
Diváci: 0,

Komentář

Vstup do zápasu byl (jednoduše řečeno) tragický. Někteří kluci působili, jakoby teprve vylezli z postele a vůbec jsme nedodržovali to, co jsme si řekli před zápasem! Absence důrazu, chuti hrát a vyhrát, byla do očí bijící. Vlastní laxností v obraně jsme soupeři góly prakticky darovali a nikdo by se nedivil, kdybychom prohrávali velkým rozdílem už po pár minutách zápasu. Naštěstí se nám začaly dařit alespoň protiútoky a ke konci poločasu jsme byli dominantnější v útočné fázi. Přesto byla pro nás velký problémem hra fyzicky silnějšího soupeře, jenž využíval své výškové převahy a jejich centry či střely z velké dálky byly pro nás velice nebezpečné. Poločas skončil 2:4.

O přestávce kluci přišli na střídačku s hlavami dole, následovala důrazná kritika z naší strany, vyříkali jsme si některé věci, snažili se nabudit tým do druhého poločasu a to se povedlo!

Ve druhé půli náš tým působil jako vyměněný a hned od první minuty jsme se tlačili do útoku. V nespočtu šancí nás sice zrazovala naše koncovka, ale kluci projevovali velkou dravost a chuť s výsledkem něco udělat. Po pár minutách se nám konečně podařilo snížit a i přes rychlou odpověď ze strany soupeře jsme pokračovali v našem tlaku do brány. Soupeř zmatkoval a začal faulovat, po jednom ostřejším faulu přišel 10 minutový trest a naše přesilovka. Tlak gradoval a dočkali jsme se vyrovnávacího gólu. V závěru hry kluci projevili obrovskou chuť zápas rozhodnout a nakonec se to povedlo, propukla obrovská euforie a výsledek jsme si v posledních minutách už bez problémů pohlídali.

Jsem rád, že tenhle tým konečně ukázal svůj charakter a výsledek je cenný v tom, že jsme zápas dokázali otočit a bojovným týmovým výkonem vyhrát. Tahle výhra je přesně to, co jsme potřebovali, a věřím, že nás nakopne k mnoha dalším!


sobota 1.10.2016 | Jakub Englický | Přečteno: 2399

Další články