Starší přípravka A (2013)

Starší přípravka 2006 - Aritma

Starší přípravka 2006 - Aritma
Po dopoledním zápase nás čekal zápas číslo 2. Trochu teď bojujeme s větší marodkou, proto šli někteří hráči i na odpolední zápas s Aritmou.
12:23
3.kolo v So 24.9.2016 14:45
Háje UMT
FC Háje
Aritma
Diváci: 0,

Komentář

První dvě čtvrtiny jsme zaspali. Prohrávali jsme souboje, neměli jsme dobrý pohyb a soupeř se dostával často do šancí. Na míči jsme byli hodně nervózní a nedařilo se nám kombinačně. Dostali jsme opět jednoduché branky, které snížily naši chuť hrát. V polovině zápasu jsme prohrávali nejméně o 15 branek. Na hráčích byla vidět únava a v hlavách nebyli pozitivně naladěni. To jsme se snažili změnit a hráče jsme se pokusili do druhé poloviny zápasu nabudit.

V druhé polovině nastalo zlepšení, neboť jsme soupeře lépe obsazovali a získávali tak míče pro sebe. Zvýšili jsme aktivitu, bojovnost a povedlo se nám držet míč. Zápas jsme sice nestihli otočit, ale dokázali jsme si, že jsme schopni hrát určitě vyrovnaně.

Pokud to mám zhodnotit celkově, tak se nám dnes herně tolik nedařilo a soupeř byl v součtu všech čtvrtin lepším týmem. Potěšili mně individuální výkony, hlavně Bertík Kubánek byl dnes hodně vidět.

Zápasu se zúčastnili: Bartoš F., Goikoetxea, Hadraba, Holý, Limberg, Lacko, Konečný, Kubánek, Málek, Oráč, Pechanec, Šilhánek, Němec, Trnka, Zlatuška, Zlatník


sobota 24.9.2016 | Jan Špinka | Přečteno: 2003

Další články