Starší přípravka A (2013)

Starší přípravka 2006 – Radotín

Starší přípravka 2006 – Radotín
Za krásného slunného podzimního počasí k nám na Schulhoffku zavítal tým z Radotína.
18:1
3.kolo v So 24.9.2016 09:00
Schulhoffova UMT
FC Háje
SC Radotín
Diváci: 0,

Komentář

Pro několik hráčů to byl první ze dvou zápasů, které je ten den čekaly. V kabině panovala dobrá nálada ostatně jako vždy, když se kluci vidí. Před zápasem se, ale hráči už patřičně soustředili na správné zahřátí a mohlo se jít na hru.

V zápase jsme soupeře přehrávali a hráli hodně s míčem a měli tak prostor pro tvoření. Hráči si tak mohli vyzkoušet hru, při které měli relativně dost času na převzetí míče a následnou kombinaci.

V první čtvrtině byla jedinou vadou na kráse naše špatná koncovka, kdy spousta nadějných příležitostí končilo střelou do brankáře. Ve druhé už jsme naplno prolomili střeleckou mizérii a hráče začal zápas více bavit. Postupem hry jsme našim svěřencům hru ztížili omezením počtu dotyků s míčem, aby se hra zrychlila a aby získali návyk pro zápasy, kdy bude soupeř neustále presovat a nenechá nám klid pro rozehrávku. V zápase jsme dali 18 branek, ale kluci sami vědí, že to mohlo být daleko více, nebýt promarněných příležitostí. V dalších zápasech už tolik příležitostí mít nemusí a bude záviset na jejich proměňování.

Zápasu se zúčastnili: Borkovec, Hadraba, Holý, Konečný, Kubánek, Goikoetxea, Limberg, Málek, Němec, Trnka, Pechanec


sobota 24.9.2016 | Vladislav Volf | Přečteno: 9005

Další články