Mladší přípravka A (2015)

Mladší přípravka 2008 - Dukla JM

Mladší přípravka 2008 - Dukla JM
V sobotu v ranních hodinách jsme na domácím hřišti sehráli zápas s Duklou Jižní Město.
22:33
5.kolo v So 8.10.2016 08:30
Schulhoffova UMT
FC Háje
Dukla JM
Diváci: 0,

Komentář

Dan:

Hráči na mém hřišti soupeři hlavně v prvních dvou čtvrtinách byli vyrovnaným konkurentem, ne-li dokonce mírně lepším týmem. V této části hry jsme vstřelili několik gólů a až na pár okamžiků se nám dařila rozehrávka od brankáře. Poté co jsme si vyměnili hřiště, jsme víc branek inkasovali, než dali a to rozhodlo o konečném skóre. Za předvedený výkon se ale nemusíme vůbec stydět. Určitě se mi líbilo, že se našim hráčům povedlo několik pěkných kliček a průniků soupeřovo obranou.

Martin:

V zápase s Duklou se bohužel ukázala nepřítomnost některých stálých opor našeho týmu. A Dukla i díky dalším méně vhodným řešením situací z naší strany vyhrála.

Matěj:

Byl jsem přítomen pouze první dvě čtvrtiny, takže hodnotím jen část celku. Každopádně bylo vidět, že po individuální stránce jsme byli o trochu lepší. Rozdíl byl v organizaci hry a lepší orientaci v prostoru, s kterou souvisí obsazování hráčů a výběr místa, případně vedení míče do těchto prostorů. Opět se nám povedlo vstřelit mnoho branek a stačí už jen koncentrace na celý zápas a věřím, že pak již budeme slavit vítězství.

Hráči: Brož O., Brož V., Feigl, Filip, Chavikov, Just, Krejčí, Meskine, Nikodým, Petrák, Šalát, Tyminskyy, Volek


sobota 8.10.2016 | Dan Beneš, Martin Provázek, Matěj Soucha | Přečteno: 2071

Další články