Mladší přípravka B (2016)

Braník - Mladší přípravka 2009

Braník - Mladší přípravka 2009
Nedělní zápas s Braníkem byl vyvrcholením naší měsíční práce po vstupu do sezóny.
23:32
4.kolo v Ne 2.10.2016 08:15
Braník T
Braník
FC Háje
Diváci: 0,

Komentář

Soupeřem nám byl tým, který se hodně snaží hrát s míčem a fotbal, tedy tým, který nám pro naši hru vyhovuje mnohem více, než např. FA v minulém zápase, kde to bylo více o soubojích. Klukům se podařilo nastřílet přes 30 gólů.

Byl jsem zvědavý, jak budou kluci ráno probraní, neboť začátek zápasu byl naplánován na 8:15. Bylo vidět, že kluci měli ze začátku problém s pohybem, tráva byla kluzká a nedařilo se klukům ustát změny směru. Postupně si však přivykli a pohyb byl lepší a lepší.

Zápas se nám z mého pohledu velmi vydařil. Kluci obdrželi nějakou tu novou informaci, jako třeba, že volné kopy rozehrávají brankáři. Už ví, že auty rozehrávají zadní útočníci a celkem se nám to daří plnit.

V zápase se nám dařily ty věci, které v předchozích zápasech moc ne. Dařilo se nám uvolnit, přejít přes hráče, netvořit takový chumel, naopak, když máme míč, roztáhnout si to, naběhnout si dopředu a nahrát si. Rozehra od brankáře se také zlepšuje, je to spojené i s lepším nabíháním, kluci to již hrají více po zemi. Navíc kluci měli velkou chuť, celý zápas odmakali, pozornost tam vcelku byla. Dařilo se nám také střílet góly, i když na bližším hřišti ke kabinám se nám v druhé části podařilo několikrát z blízka trefit brankáře.

To, že se nám nedaří ještě další věci, jako třeba soustředění se na obsazování hráčů, přijde časem. Kluci potřebují nové informace a podněty zpracovávat postupně a my jim to i postupně budeme sdělovat a společně se to učit. Když však odehrají každý takový zápas s chutí, budeme se bavit mnoha góly. Dnes jsme jich nastříleli přes 30, což je pěkný počin.

Chválím rodiče za podporu kluků, byli svým fanděním slyšet.

Zápasu se zúčastnili: Dan Adamec, Víťa Dovhanych, Maty Fiala, Jára Juráček, Miky Juráček, Ondra Mašek, Honzík Moravec, Vojta Sajler, Tom Pešír, Jára Votípka, Marťas Sršeň, Míša Holý, Maty Petrák


neděle 2.10.2016 | Otmar Mansour | Přečteno: 1886

Další články