Mladší přípravka B (2016)

Třeboradice - Mladší přípravka 2009

Třeboradice - Mladší přípravka 2009
Zápas hraný v sobotu v Třeboradicích byl pro dva hráče první. Jára Šimánek a Ondra Martinec si odbyli premiéru v našem dresu.
10:8
4.kolo v So 1.10.2016 11:00
Třeboradice UMT
Třeboradice
FC Háje
Diváci: 0,

Komentář

Úvod zápasu se opravdu nesl ve znamení, že noví kluci si ještě tolik nevěřili a ostatní je moc nestrhli k větší důvěře. První čtvrtinu si představte, jako bychom měli zataženou ruční brzdu. Částečně to třeba u Járy či u Ondry bylo dané tím, co si vlastně v zápase můžou dovolit. Kdybychom zde hráli, jako proti Štěrboholům, mohli jsme mít častěji míč na kopačkách a vstřelit jistě i více branek. O těchto věcech jsme si však v přestávkách povídali a v poslední čtvrtině, kdy jsem záměrně nechal klukům největší prostor, protože informace dostali v průběhu, byli na hřišti vidět úplně jiní kluci než na začátku. 

Byli jsme plní chuti, dravosti, touhy dát gól, začali jsme kličkovat, věřit si a projevilo se to i na šancích a vstřelených brankách. Najednou jsme vyhrávali souboje a dokázali přejít jeden na jednoho. A bylo to hodně o tom, že kluci zjistili, že vlastně můžou na hřišti hrát a nebát se cokoliv udělat. Něco se nepovede každému, ale jen když se to stále zkouší, tak se to naučíme. A k tomu jsme se navzájem podněcovali a čtvrtá čtvrtina ukázala, že v klukách tkví velká síla.

Chválím rodiče za podporu a fandění.

Zápasu se zúčastnili: Kuba Tolar, Kuba Kratěk, Marťas Laube, Tom Bílek, Ondra Martinec, Jára Šimánek, Marťas Sršeň


sobota 1.10.2016 | Otmar Mansour | Přečteno: 3852

Další články