Mladší žáci A (2011)

Ročník 2004: Vítězná rozlučka s Újezdem nad Lesy

Ročník 2004: Vítězná rozlučka s Újezdem nad Lesy
V posledním přeborovém zápase v sezóně ve hře 7+1, jsme potvrdili pohodu z posledních kol.
1:4
(0:1)
26.kolo v St 14.6.2017 17:30
Újezd T.
Újezd n. Lesy
FC Háje
Diváci: 20,

Komentář

Rozloučení s hrou 7+1 bylo vítězné a nemuselo skončit pouze rozdílem tří branek. V prvním poločase jsme hráli výborně a díky kombinační hře, jsme si vypracovali spoustu šancí, které jsme bohužel nedokázali proměňovat, ale to je bohužel náš problém během celé sezóny. Po prostřídání se dostal Kony do dobré šance a střílel, jeho pokus vyrazil brankář, kde si našel odražený míč Alex a bylo to jedna nula pro nás, jelikož soupeřovi šlo o setrvání v soutěži, tak to bylo z jeho strany houževnatý výkon, na začátku druhé půle zdrhl Turbič po lajně, krásně se uvolnil a poslal lahůdku k Alexovi, který krásnou akci dokončil. 

Po přehnané kombinaci ve vlastním vápně vyrobili chybu Luky s Márou a darovali soupeři lacinou branku, to soupeře nakoplo, dostali jsme se chvíli pod tlak, a museli jsme nasadit opět silnější partu, po krásné přihrávce z obrany se obtočil Alex kolem hráče a poslal hezkou přihrávku na Turbiče, který prolétl kolem obránců a zavěsil.

Poslední gól byla lahůdka, která by se chytla i v televizních zprávách, Kubík vyvezl míč, posunul ho hezky po zemi na Alexe, ten se zbavil dvou protihráčů Zidanovkou a dalším dotykem prostřelil brankáře houslemi, zkrátka hezká akce od začátku. Poděkování všem hráčů i střídajícím, za dobrý výkon, tak by to mělo vypadat, pokud jdu na hřiště ze střídačky, tak musím podat maximum a nebýt rozladěný, že nehraji od začátku.

Díky všem, celkové umístění, co k tomu říci, mohlo to být lepší, hlavně v podzimní části jsme rozdávali spoustu bodů, ale na obhajobu – tvořili jsme s 50 % jinou základní sestavu oproti minulé, a to chce čas, než si zvyknou na sebe nový hráči a srovná se jim myšlenkový pochod, tudíž teď má každý nařízen klid od fotbalu a od července individuální příprava a od 23. července začíná příprava. Příjemné prázdniny a koukejte vyrůst minimálně o deset centimetrů.

Branky: 3* Alexis; 1* Turbič

Sestava: Luky = Marco – Kubík – Turbič = Vili – Jura – Johny = Alexis ==) Nosíno -Fany - Dimo – Kony – Maty – Lego


středa 14.6.2017 | Peter Bíro | Přečteno: 2340

Další články