Mladší žáci B (2012)

Ročník 2004: Poslední zápas sezóny

Ročník 2004: Poslední zápas sezóny
Poslední zápas sezóny s pořadovým a koncovým číslem 122, jsme dotáhli do vítězného konce a během jarní části jsme odešli jen jednou poraženi v této soutěži.
2:3
(2:1)
26.kolo v Pá 16.6.2017 17:00
Běchovice T.
Běchovice
FC Háje
Diváci: 0,

Komentář

A to ještě po dvou vlastních gólech tehdy v souboji s druhým celkem, když jsme byli na sedmém místě, jinak kromě dvou remíz a to ještě po těžkých utkání v přeboru, které jsme hrávali dvě hodiny vždy před touto soutěží, co dodat snad jen klobouk dolů pánové a dámy, kdo chce fotbal dělat, nejen na profesionální, ale i amatérské úrovni, tak ho musí milovat. Bez lásky a odhodlání to nejde, je mi jasné, že Vás kolikrát něco bolí, někde něco tahá, že je spousta úkolů do školy, ale pokud chcete hrát, tak musíte trénovat, učit se dobře, výborně se chovat k ostatním, ale hlavně dávat vždy do všeho minimálně 120 % a ono se Vám to časem vrátí.

V posledním utkání jsme vyběhli v očekávané sestavě a šanci dostali vlastně všichni, co byli zdraví a nebyli na táborech, nebo mohli nastoupit. Do utkání jsme vstoupili výborně a hned z první šance jsme mohli udeřit, poté následovala další série našich útočných pokusů, ale nic z toho. Po jednom nákopu se soupeř dostal k zakončení a Luky nedával pozor, kde má branku, byla to první střela, oproti naším osmi, poté jsme soupeře přišpendlili opět k brance, ale vedlo to k tomu, že jsme opět po naší standartní situaci inkasovali. Do konce poločasu jsme ještě snížili, když konečně prolomil střeleckou smůlu Alexis, je pravda, že soupeřův brankář, byl asi nejlepší v soutěži, výborný na čáře a přiváděl Alexe k šílenství, nejen jeho, protože Alex měl na noze 8 čistých gólovek, co se týká držení míče v poločase, tak to vyznělo 80% pro nás, a téměř 30 minut na útočné polovině Do druhé půle jsme udělali menší změnu, po jedné ze šancí se dostal k míči Alex, posunul ho na Matyho a ten střelou o zadek soupeře srovnal, poté ještě jednou zafungovala v koncovce osa Alex ==) Maty a otočili jsme stav, nutno podotknout, že soupeř po naší chybě mohl na konci ještě vyrovnat, ale co do teď nechápeme asi nikdo, jak je možné spálit tolik šancí, které si celý tým vytvořil.

Všem bych rád poděkoval za uplynulou sezónu, během které nás opustilo pár hráčů, ať už skončili nebo šli jinam, s fotbalem se rozhodlo skončit od začátku sezóny – Kristián, Ríša, Begi, Krýša, Adam, dále pokračují ve starších Dali, Maky odchází do Slavie a Pepe míří do Kunratic, plus trenér Luka. Během letního volna bychom rádi dotáhli pět – šest hráčů, kteří by měli zkvalitnit tým a vytvořit konkurenční prostředí, protože jedině, tak udržíme hráče na 120 % tréninkové i herní morálce.

Děkujeme vedení za podmínky, které nám vytváří, rodičům za trpělivost i vstřícnost, Lubošovi za vytvoření místa pro cvičení, hráčům za přístup, i když může býti vždy lepší, to samé i trenérům, se kterými jsme spolupracovali v rámci výměny hráčů v týmu. Děkujeme vedoucím i asistentům za přístup a když to jiní neudělají, tak pochválíme i trenéra za přístup a odhodlání, které má u týmu.

Příjemné prožití volna, a hlavně užijte si ho ve zdraví, dávejte na sebe pozor.

Branky: 2* Maty, 1* Alexis

Sestava: Luky = Marco – Kubík – Vili = Turbič – Jura - Lego = Alexis ==) Dimo – Kony – Maty – Barča – Fany – Nosíno - Maky – Juny ==) Týnka nehrající divák, které se již zranění lepší 😊 


pátek 16.6.2017 | Peter Bíro | Přečteno: 2572

Další články