Starší přípravka A (2013)

Ročník 2006: První jarní výhra s Vyšehradem

Ročník 2006: První jarní výhra s Vyšehradem
V neděli po obědě nás čekalo první utkání v soutěži hrané na dvě hřiště. V týdnu jsme měli 6 kluků na ŠVP, kteří se vrátili v sobotu odpoledne, tak jsme byli sami zvědaví, jak bude vypadat průběh utkání.
17:10
(8:6)
13.kolo v Ne 2.4.2017 12:30
Háje UMT
FC Háje
Vyšehrad
Diváci: 50,

Komentář

Utkání jsme zahájili aktivně a s velkou chutí. Trochu nám chyběla lehkost při vedení míče, ale tu jsme nahrazovali bojovností. Po vstřelení prvních branek nastal mírný útlum, nedařilo se nám přesně zakončovat a soupeř toho využil ke srovnání.

První hřiště dnes bylo živější a produktivnější. Na druhém hřišti jsme někdy váhali se zakončením a vše nám trvalo o trochu déle. Líbilo se mi, že si kluci před zápasem nastavili cíl a šli si pevně za jeho splněním. Po celé utkání působili odhodlaně a chtěli vstřelit, co nejvíce branek.

Během zápasu jsme mohli vidět mnoho pěkných akcí, kdy jsme se díky pár přihrávkám dostali k jednoduchému zakončení. Základem úspěchu bylo naběhnutí, křiknutí, přihrávka do běhu a převzetí do pohybu. To jsou základní stavební kameny úspěšné hry.

V zápase se nám stávalo, že jsme někdy soupeře nedostoupili včas a poté vznikly v obraně trable. S tím souvisí i důraz, kdy jsem v obou vápnech nebyli v soubojích dostatečně důrazní.

V tréninku se nyní zaměříme na rychlejší práci s míčem, převzetí míče do prostoru a kontrolu prostoru, neboť jsme si někdy převzali míč přímo do míst, kde stál soupeř.

První zápas se nám povedl, navázali jsme na úspěšnou zimní přípravu a nyní nás prověří další silní soupeři.

Zápasu se zúčastnili: Domša, Goikoetxea, Hadraba, Holý, Konečný, Kubánek, Lacko, Limberg, Málek, Oráč, Pechanec, Slavík, Stříbrský, Šilhánek, Trnka, Zlatuška.


neděle 2.4.2017 | Jan Špinka | Přečteno: 1869

Další články