Starší přípravka A (2013)

Ročník 2006: Nebát se dělat chyby

Ročník 2006: Nebát se dělat chyby
V neděli odpoledne nás čekalo další utkání, tentokrát v soutěži na jedno hřiště. K zápasu byli nominování hráči, kteří již hráli těžší zápasy a také kluci, kteří nastupují v Jihovýchodní lize.
2:13
(0:8)
13.kolo v Ne 2.4.2017 17:00
Schulhoffova UMT
FC Háje
Běchovice
Diváci: 0,

Komentář

Zápas rozhodly první dvě čtvrtiny, kdy nás soupeř přetlačil a jednoduchým fotbalem (nakopávané míče) dosáhl vysokého náskoku. Často jsme se jejich hře přizpůsobovali i my. Naši hráči si nevěřili, často se zbavovali naslepo míče nebo ho pomalým vedením ztratili. Obdržené branky na kluky dolehly a nebyla chuť s tím něco udělat.

V půlce zápasu jsme si k dosavadní hře řekli pár slov a chtěli jsme hrát jako za stavu 0:0. Efekt se dostavil, dali jsme branku a poslední dvě čtvrtiny byly mnohem lepší. Vojta Brandejs svým nasazením ukázal, že chce se stavem zápasu něco udělat. Tom Žáček si často dovolil odvážné kličky a poté nám hodně pomohl jako brankář.

Obecně jsme se báli v zápase udělat chybu, až po dalších rozhovorech se například Filip Bartoš osmělil a začal si individuálně dovolovat v soubojích 1 na 1. V druhé polovině jsme měli i navrch, jen nám míč při převzetí často odskočil od nohy nebo jsme ve finální fázi pracovali až moc pomalu. Dnes nám na hřišti chyběla osobnost, která by vzala odpovědnost na sebe a nabalila na sebe ostatní.

Zápas sice skončil jednoznačně, ale v druhé polovině jsme si ukázali, že se dalo odehrát vyrovnané utkání. Chce to více přidat v tréninku a nebát se dělat chyby, neboť jen to nás může posunout dál.

Zápasu se zúčastnili: Bartoš D., Bartoš F., Brandejs, Borkovec, Dovhanyč, Petr, Zlatník, Žáček.


neděle 2.4.2017 | Jan Špinka | Přečteno: 2140

Další články