Starší přípravka A (2013)

Ročník 2006: Důrazný soupeř ze Satalic

Ročník 2006: Důrazný soupeř ze Satalic
V neděli jsme odehráli zápas v Satalicích v místním krásném areálu se nám ovšem moc nedařilo. Bylo to třetí utkání, které náš ročník během víkendu absolvoval. S počtem 41 dětí v ročníku si jich za víkend zahrálo celkem 30.
7:4
(4:2)
12.kolo v Ne 9.4.2017 11:30
Satalice UMT
Satalice
FC Háje
Diváci: 0,

Komentář

Zprvu jsme trochu s překvapením byli seznámeni s tím, že místo avizované umělky se bude hrát na trávě. To by zase tak nevadilo, ovšem jak se ukázalo extrémně dlouhá tráva nám dělala velké problémy.

Hráčům jsme před zápasem připomínali, ať se připraví na to, že míč bude daleko pomalejší a bude potřeba si dávat silnější přihrávky. V první čtvrtině to byla spíše taková oťukávaná, kdy jsme hráli na polovině soupeře, ale nedařilo se nám dostat se do pořádného zakončení a navíc nás obrovsky brzdil pomalý terén a hra tak připomínala spíše plážový fotbal. 

Nakonec se nám povedlo dát před koncem první čtvrtiny branku, která nás trochu uklidnila. Ve druhé čtvrtině však začal hrát soupeř daleko více do těla a zvýšil presink, což na nás bohužel platilo a obdrželi jsme poměrně jednoduché branky. 

Do druhé poloviny zápasu jsme vstoupili i my velice aktivním pohybem a dokud jsme toto dodržovali byli jsme lepším týmem, co nám ale chybělo bylo oproti soupeři odvaha v podstupování osobních soubojů. V zápase nám dále chyběl větší tlak v soupeřově vápně, kde jsme měli často početní i výškovou převahu, ale chyběla finální přihrávka a míče se odráželi k bránícím hráčům, což souvisí s naši neochotou podstupovat osobní souboje. Bohužel v takovémto zápase vyhrává často tým, který jak se říká více chce a my to tentokrát nebyli.


neděle 9.4.2017 | Vladislav Volf | Přečteno: 1971

Další články