Mladší přípravka B (2016)

Ročník 2009: Ukřičený zápas s Motorletem

Ročník 2009: Ukřičený zápas s Motorletem
Sobotního rána jsme se sešli na zápas s týmem z Motorletu. Utkání to nebylo úplně nejpovedenější.
9:25
(4:14)
12.kolo v So 8.4.2017 10:15
Schulhoffova UMT
FC Háje
Motorlet
Diváci: 0,

Komentář

Hlavně ze začátku klání se zdálo, jako by se klukům vůbec nechtělo hrát. Nutno říct, že trenér a fanoušci týmu soupeře své svěřence hlasitě hnali k lepším výkonům, na což my nejsme příliš zvyklí a vždy, když se do podobné situace dostaneme, to kluky, ale i nás trenéry, trochu zaskočí. 

I přes tento poněkud rozpačitý začátek se kluci dokázali dostat do hry, a i oni předvedli, že se o míč poprat umí. Ve chvíli, kdy jsme míč měli na svých kopačkách, jsme herně soupeře dokázali přehrát. 

Bohužel hráči z Motorletu byli svou dravostí neskutečně efektivní a taktika jejich trenérů (co nejhlasitějším pokřikováním je vyhecovat do co nejvyšších herních otáček) slavila úspěch. Přesto doufám, že po špatně zahraném rohu některého z našich kluků nikdy nevykřiknu hlášku: „Ty už to dneska teda kopat nebudeš!“ :). 

To jsem ale začal hodnotit něco, co mi nepřísluší. Co se našeho herního výkonu týče, herně a technicky jsme na tom podle mého názoru dobře. Na to, aby se kluci dokázali soustředit i na taktickou stránku hry, potřebují více času, což jim soupeř nedovolil. Ale i na důraznější a rychlejší hru si kluci musí zvyknout, k čemuž nejlépe pomůže více zápasů s takto dravým soupeřem.


sobota 8.4.2017 | Mikuláš Zbořil | Přečteno: 1942

Další články