Starší žáci B (2010)

Ročník 2004: Derby s Chodovem

Ročník 2004: Derby s Chodovem
V utkání, ve kterém jsme dali šanci i ostatním hráčům, jsme si ze začátku nevedli úplně špatně.
8:0
(3:0)
4.kolo v Ne 1.10.2017 10:30
Chodov T.
Chodov
FC Háje
Diváci: 40,

Komentář

Do první inkasované branky, milionkrát si můžeme říkat, že máme mít hráče na tělo, ne že jim necháme 4 metry prostoru, pokaždé někdo za to dostane huláka a vysvětlení a v každém zápase se vždy najde další a další jedinec, nevím, jestli si nemůžeme vzít poučení z chyby spoluhráče než si ji zkoušet sami. V prvním poločase jsme před každou inkasovanou brankou měli také šanci, jenže na rozdíl od soupeře, jsme nebyli dosti agresivní v zakončení. 

Soupeř nedělal stupidní chyby v obraně, nebudeme se vymlouvat, že proti nám nastoupil soupeř fyzicky zdatnější, vyšší, těžší, ono jde hrát s každým. Dnes udělal čtyři chyby nejstarší hráč v sestavě, od kterého bych čekal, že v soubojích právě s takovými hráči uspěje, ale dnes, co se týká silových soubojů ho zastínil a zesměšnil v úspěšnosti na daném postu Juny, což je pro daného hráče k zamyšlení, zvláště, pokud si o poločase rozebereme, kde byly chyby a během chvilky jdou přes něj tři branky a je po zápase. 

Pak je veškerá snaha k ničemu, chce to zapojit i hlavu, pokud chápu, kde a co mám hrát, tak tam musím být, pokud má někdo zdravotní indispozici, tak ať ji řekne předem, protože poté počítám s hráčem jako s plnohodnotným a nelze se na nic vymlouvat. Pozitivní na utkání je, že se nikdo až na pár kopanců nezranil, zajímavá by byla konfrontace s plným kádrem proti Chodovu, tak třeba na jaře.

Sestava: David = Kubus – Juny – Vili – Luky – Matyas = Turbič – Franta – Hajnej – Jura = Alexis --- Lego, Maty

Fotogalerie:https://www.facebook.com/pg/FC.Haje04.mujmail.cz/photos/?tab=album&album_id=1669660813046689


neděle 1.10.2017 | Peter Bíro | Přečteno: 1936

Další články