Mladší žáci A (2011)

Ročník 2005: Lekce z produktivity

Ročník 2005: Lekce z produktivity
V neděli jsme odehráli utkání proti Varnsdorfu. Bylo to utkání, kdy jsme po tvrdých soubojích a zranění Fíly dohrávali se dvěma náhradníky v teplém slunečném počasí.
5:11
(3:4)
10.kolo v Ne 15.10.2017 15:30
Štěrboholy T.
FC Háje
Varnsdorf
Diváci: 30,

Komentář

Kdybych si vzal úvodník pana Vernera Ličky z nového čísla časopisu Fotbal a trénink a měl jím popsat první třetinu, bylo by to trefné. Sebedůvěru, chuť hrát a tvořit získáme, jen když budeme hrát těžké a těžké zápasy a čím více jich bude, tím dříve to přijde. O tom jsme se s kluky bavili i po utkání, kdy jsme si tam rozebírali zejména pocity z hraní ligových zápasů a jak to vnímají.

První třetina byla více hra na schovávanou, aktivita byla nižší, přesto se nám podařilo dotáhnout stav z 0:2 na 2:2. O přestávce jsme si povídali o větší iniciativě. Ta se postupem zápasu zvětšovala a jak kluci poté zápas odmakali, může panovat spokojenost. Soupeř byl efektivní v zakončení, nám se některé šance úspěšně zakončit nepodařilo, ale hráli jsme za jakéhokoliv stavu až do posledních minut, což je povzbuzující.

Povzbuzení potřebujeme. Někteří kluci byli zklamaní z chyb, které udělali. Na místě je dodat klukům podporu, protože nebyli zvyklí hrát tato těžká utkání a je to o klidu v jejich hlavách. Povídáme si o tom, hledáme řešení.

Děkuji za podporu rodičů, která byla cítit v průběhu celého zápasu.

Zápasu se zúčastnili: Danda, Francl, Klymskyj, Konečný, Černý, Kolář, Lelkes, Maršák, Nykyforuk, Prachař, Pokorný, Veselý, Větrovec


neděle 15.10.2017 | Otmar Mansour | Přečteno: 2587

Další články