Mladší přípravka A (2015)

Ročník 2009: Fotbal je týmová hra

Ročník 2009: Fotbal je týmová hra
Stejně jako na den přesně před rokem, nás na Kavčích Horách přivítalo modré nebe a nedělní podzimní odpoledne zalité sluncem. Stejný byl i soupeř, to, co bohužel chybělo, byla radost ze hry a chuť hrát.
29:16
(16:7)
6.kolo v Ne 15.10.2017 14:00
Podolí T.
Podolí
FC Háje
Diváci: 25,

Komentář

Ano, na hřiště jsme vyběhli v půl druhé odpoledne, tedy velmi krátce po obědě, a teplota přes 20 stupňů též lákala spíše k odpolední siestě, než pohybové aktivitě, ale pokud hráč k zápasu nastoupí, měl by hrát. Myšlenky na siestu na hřiště nepatří, což byla bohužel jedna z příčin našeho nepříliš povedeného výkonu. 

S tím souvisí i fakt, že zatímco několik kluků (jak je jim vlastní) dalo opět do zápasu maximum a snažili se tvořit, útočit i bránit celých 60 minut, byla jich tentokrát menšina. A ta v týmových disciplinách úspěch mužstva zajistit nemůže…

Jako obvykle jsme byli lépe technicky vybaveným týmem, individuálně jsme vpřed postupovali, ale kombinací a spolupráce bylo pramálo (zejména z důvodu popsaných výše - často prostě nebylo „s kým“ kombinovat). Se soupeřem se dalo hrát a vyhrát, ale domácí měli mnohem větší chuť a vůli po vítězství. Poděkování bezpochyby patří všem našim hráčům, kteří tuto vůli měli též a bojovali.

Jak kdysi prohlásil jeden moudrý muž, „každá zkušenost, byť sebehorší, je dobrá, a dokáže posunout dál“. Proto i tento zápas představuje cennou zkušenost, s hráči jsme ho důkladně probrali, a již teď se těšíme na další zápasy.

Zápasu se zúčastnili: Dan Adamec, Vojta Sajler, Fíla Valo, Jára Juráček, Míša Holý, Jára Votípka, Martin Sršeň, Honza Moravec, Marek Kulhánek, Tomáš Kubík, Maty Fiala, Luky Lisner, Fíla Lisner


neděle 15.10.2017 | QALO | Přečteno: 2389

Další články