Starší žáci B (2010)

Ročník 2004: Výhra s Vršovicemi

Ročník 2004: Výhra s Vršovicemi
V rámci tréninku jsme odehráli zápas, kde své schopnosti otestovali i méně vytížení hráči.
4:3
(2:1)
v Pá 6.10.2017 15:30
Nad Přehradou T.
FC Háje
Vršovice
Diváci: 15,

Komentář

Což se dnes povedlo, odehráli téměř šedesát minut, zbylé minuty v každém poločase odehrál zbytek týmu. Před utkáním jsme si řekli, co bychom chtěli hrát, to se nám dařilo, předváděli jsme kombinační hru. První branka byla výstavní, dokonce si myslím, že si Juny bude i dlouho pamatovat, Kony si vyměnil míč na straně s Víťou, zatáhl to do vápna, kde dal pod sebe, míč se odrazil za hranici vápna, kde Juny nelenil z pozice stopera si naběhl, výsledkem byla téměř šibenice. 

Druhá branka, výborně přečtená situace od Kubajse, následující přihrávka po zemi na Votyho, který si v situaci jeden na dva poradil s obránci a zakončil přesně. Poté následovala hezká křídelní akce, přihrávka a umístěná střela Týnky, která se štěstím skončila v brance, ale kdo nevystřelí branku nedá. Čtvrtá branka opět po křídelní akci, náběh a zakončení, že by konečně ovoce z tréninků, tentokrát v podání Maty přihrává a Jura zakončovatel.

Závěrem naše branky, opět po individuálních chybách, kdy jsme hráči nechali dostatek prostoru a brejk, první dvě branky i nedisciplinovanost hráčů na postu v obraně, pohybovali se, kde neměli a nechali Juru v tom vykoupat. Tak snad se konečně poučí i ostatní, pochvala za snahu o kombinační hru, i když je stále práce, jako na kostele, ale hlavně musí chtít sami hráči udělat pro tým víc, než si myslí, čím přísnější budou na sebe, tím se posuneme dále. Doufáme, že nás čeká vítězný víkend, kde bychom chtěli navázat na proměňování šancí.

Sestava: David = Kony – Jura – Nosíno – Juny – Johny = Lego – Barča – Dimi – Jura - Ruby = Maty 

Fotogalerie:https://www.facebook.com/pg/FC.Haje04.mujmail.cz/photos/?tab=album&album_id=1674498255896278


pátek 6.10.2017 | Peter Bíro | Přečteno: 2114

Další články