Starší dorost

Starší dorost: Další vysoké vítězství

Starší dorost: Další vysoké vítězství
Po čtvrtečním podvečeru jsme si vyzkoušeli, jak se hraje v neděli brzo ráno.
8:2
(3:2)
6.kolo v Ne 14.10.2018 09:00
Chodov T.
FC Háje
Kačerov
Diváci: 15,

Komentář

V prvním poločase to chvílemi vypadalo, že to pro nás není ideální čas. V tom druhém už jsme fungovali na 100 procent a připsali si další zaslouženou a velmi vysokou výhru.

Po ránu bylo hřiště vlhké a tím pádem občas kluzké. To trochu kazilo náš kombinační fotbal. Přesto jsme se po pár minutách dostali do vedení. Vypadalo to, že budeme mít zápas pod kontrolou. Ale jen chvíli. Potom jsme hostům sami věnovali vyrovnání. Než jsme se stačili vzpamatovat, už jsme prohrávali. Opět po naší hrubé chybě. Kačerov sice dvakrát skóroval, ale ani jednou si akci nevypracoval. Vždy jsme hostům předložili míč do vyložené šance. Zkusili jsme to ještě potřetí. Naštěstí tentokrát útočník Kačerova nabídkou pohrdl a trefil tyč.

My jsme dál trpělivě kombinovali, běhali a stříleli. Ne však natolik přesně, abychom skórovali. Vypadalo to na typický zápas „blbec“, kdy nedáte gól, ani kdyby se hrálo do rána. Platit to přestalo zhruba deset minut před přestávkou. Za hraní rukou byla nařízena penalta. Tu jsme proměnili. Pět minut potom jsme krásnou střelou asi z 25 metrů skóre otočili.

Po přestávce jsme už jasně dominovali. Přidávali jsme další góly. Jeden dokonce přímo z rohového kopu. Rozhodčí ho vyhodnotil poněkud přísně jako vlastní. To však není důležité. Podstatné je, že jsme ukázali charakter. Nezačali jsme si vyčítat chyby a nepříznivý vývoj zápasu zvrátili. Ověřili jsme si, že když budeme fungovat jako tým, budeme velmi silní a v této soutěži těžko porazitelní. Snad se to potvrdí i v neděli, kdy od 15 hodin a 30 minut hrajeme na hřišti Zlíchova.

O vysoké vítězství nad Kačerovem se zasloužili: Pospíšil, Melichar, Kolář, Semecký, Zábranský, Hartman, Hadraba, Hůlka, Mašek, Krejčí, Müller, Kepka, Tokar, Coulibaly, Novotný, Vrzal


neděle 14.10.2018 | Petr Hartman | Přečteno: 2021

Další články