Muži A

Muži A: Mladá krev

Muži A: Mladá krev
V neděli se na trávě v Ďáblicích představil druhý a třináctý tým pražské 1.A třídy.
3:0
(1:0)
13.kolo v Ne 3.11.2019 14:00
Ďáblice T.
SK Ďáblice
FC Háje
Branky SK Ďáblice: 39.Skalický, 56.Poláček, 83.Ondrůšek. Diváci: 55,
Sestava FC Háje: Orlich - Kloboučník(73.Černy),Šejnost,Lojda,Skirdov, - Rašplička(78.Feňa),Grešnjakov,Panteleev,Zbořil - Novák,Mácha

Komentář

Přestože bodový rozdíl obou týmů je naprosto propastný (momentálně 20 bodů), na hřišti se dalo hovořit o vcelku vyrovnaném klání. Možná tomu dopomohla i extrémně mladá sestava našeho A týmu. Všichni hráči soupisky se narodili v 90tých letech a pak nejstarší jedinec, kapitán Martin Lojda, konkrétně roku 1993. Bohužel ani mladá krev nepomohla k bodovému zisku, leč gólové šance jsme měli.

Zápas se odehrával dle očekávání. Míč měl na kopačkách převážně soupeř a my se snažili překvapit rychlým přechodem do útoku. Pro nezaujatého diváka šlo o podívanou vskutku neatraktivní. Domácí v jejich dobývání často zastavil odmávaný ofsajd a nám v přechodové fázi chyběla přesnost a klid. Za zmínku stojí jen střela levou nohou Máchy zpoza vápna, kterou brankář vyrazil na roh a únik domácího útočníka po diskutabilním zákroku na našeho stopera.

Soupeř byl za svou převahu v držení míče přesto už do poločasu gólově odměněn. Rohový kop zahraný na zadní tyč se ze skrumáže před brankou odrazil do sítě - 1:0. Věděli jsme však, že soupeř je hratelný a chtěli jsme v druhé půli utkání otočit.

Šance se nám v sekundárních pětačtyřiceti minutách podařilo vyprodukovat, avšak gólově jsme vyšli naprázdno. Naše mužstvo se neradovalo po samostatných nájezdech Máchy ani po střele Zbořila zpoza vápna. Soupeř oproti tomu dvě ze svých šancí proměnil, a tak výsledek skončil jednoznačně - 3:0.

Domácí objektivně vyhráli zaslouženě. Šancí si vytvořili za 90 minut více a byli produktivní. Těsnější výsledek by si ale náš mladý výběr zasloužil. Pozitivem může být zlepšený výkon oproti minulému týdnu a fakt, že i s druhým týmem tabulky jsme schopni odehrát slušné a vyrovnané utkání, přestože výsledek o tom nevypovídá.


neděle 3.11.2019 | Mikuláš Zbořil | Přečteno: 2521

Další články