Starší přípravka A (2013)

Ročník 2009: Přátelské utkání s Tempem

Ročník 2009: Přátelské utkání s Tempem
První zápas roku 2020 nás čekal proti Tempu, na které se já osobně vždycky těším, protože to je klub s podobnou filosofií, super trenéry a hlavně je to skutečná prověrka pro naše chlapáky.
:
v Ne 12.1.2020 17:00
Tempo
Tempo
FC Háje

Komentář

Po domluvě s trenéry jsme týmy namixovali a já byl tentokrát pověřen rolí sledujícího, a tak jsem viděl celý zápas s horního ochozu. Na některých bylo vidět, že to byl první zápas po vánocích a pro někoho vůbec první kontakt s míčem, protože nebyli přítomni na tréninku. Někteří se s tím poprali lépe, někteří se na hřišti hledali. Vznikly tak z toho dva odlišné zápasy.

Jeden, kde jsme byli minimálně první polovinu vyrovnaným soupeřem, dávali jsme góly, všichni chtěli hrát a měli jsme z toho radost a druhý, kde jsme zmatkovali a nedokázali jsme se dostat do hry. Na závěry je brzo a myslím si, že to byl zápas, který nám ukázal, kde máme nedostatky a že máme velmi mnoho silných stránek. Jsme zdravě sebevědomí, rychlí v rozhodování, soutěživí. Jediné, co nás brzdí, je naše hlava a i na tom se v tréninku snažíme pracovat.

Děkuji všem rodičům, kteří nás podporují i v takovýchto mrazech, výměnu a sdílení názorů. I to, že jsme skvělá parta a máme to dobře nastavené pomáhá nám trenérům v naší práci!

HÁJE 2009!!!


neděle 12.1.2020 | Lukáš Feňa | Přečteno: 816

Další články