Starší žáci A (2009)

Ročník 2004: Zase ty penalty!

Ročník 2004: Zase ty penalty!
V sobotním dopoledni jsme vyrazili k dalšímu diviznímu utkání, tentokrát do nedalekých Neratovic. Soupeři jsme chtěli oplatit podzimní porážku, kdy jsme po skvělém úvodu, ztratili vyhraný zápas.
0:0
(0:0)
15.kolo v So 13.4.2019 09:30
Byškovice
Neratovice - Byškovice
FC Háje
Diváci: 50,

Komentář

Před tímto utkáním jsme na svém kontě měli 3 odehrané zápasy a pouze jeden vstřelený gól. Proto jsme se rozhodli pozměnit rozestavení a více útočit. Od začátku bylo však patrné, že se bude jednat o vyrovnané utkání, které rozhodne jedna či dvě šance.

Domácím jsme úvod velmi usnadnili, neboť nám trvalo nejméně 10 minut, než jsme se dokázali dostat na jejich nastavené tempo. Reagovali jsme pozdě, hlavním nedostatkem byl pohyb a větší zaujetí do hry. Po tomto prospaném začátku, kdy jsme jej přečkali bez inkasované branky, jsme se pomalu začali dostávat i na útočnou polovinu, což byl hlavní cíl utkání.

Šance měly oba týmy, do šaten se šlo však za bezbrankového stavu. Ve druhém poločase se náš výkon zlepšil. Začala se objevovat potřebná nadstavba, která nám na jaře zatím chyběla. Podstoupení více soubojů za sebou, větší zaujetí a pořádná chuť, tyto parametry měla především poslední patnáctiminutovka. V posledních minutách mohla vítězná branka padnout na obou stranách. To se ovšem nestalo, nám se sice podařilo udržet čisté konto, ale to samé jsme také dopřáli domácímu brankáři.

Následovaly pokutové kopy, které nejspíše nezvládáme v hlavách a to se projevilo i tentokrát. Hlavu vzhůru!! Pokud dokážeme od začátku projevit takovou chuť a bojovnost jako v posledních minutách tohoto utkání a nabalíme na to naší fotbalovost a techniku, budeme zápasy vyhrávat a to dříve než na penalty. 


sobota 13.4.2019 | Jan Špinka | Přečteno: 2046

Další články