Starší přípravka A (2013)

Ročník 2008: Dvě hřiště = dva články

Ročník 2008: Dvě hřiště = dva články
Zatímco z pohledu Zvolského hřiště by se článek jmenoval: Na vítězné vlně proti Meteoru, tak na druhém hřišti: Háje hledají recept na vítězství.
10:16
(5:5)
14.kolo v Ne 7.4.2019 11:00
Háje UMT.
FC Háje
Meteor
Diváci: 30,

Komentář

Trenér Michal:

Po vítězném utkání minulý týden s Admirou jsme byli zvědaví, jak se budeme prezentovat v zápase proti vedoucímu týmu celé soutěže. Hrálo se v neděli, a tak někteří naši kluci využili situace a „rozehráli“ se už v sobotu v přátelském utkání mladších žáků. Nedělní slunečné počasí a sestava bez absencí nám umožnila střídat tři hráče a to se projevilo na vysokém tempu a nasazení. Celý náš tým soupeře v úvodu zápasu doslova uzamkl na jeho polovině a jen vinou smůly v zakončení (několik tyček a břeven) jsme první polovinu nevyhráli vyšším rozdílem.

Druhá skupina soupeře nás už daleko více potrápila a tato část utkání tak byla vyrovnaná herně i výsledkově. Nás nejvíce potěšil individuální výkon všech hráčů i Niki, převzetí míče v pohybu, první dotyk, důslednost při bránění a to vše tentokrát bylo ve prospěch týmu. Teď jen tuto výkonnostní úroveň udržet i proti ostatním soupeřům.

Trenér Matěj:

Do utkání jsme vstoupili aktivně, vysoké tempo a nasazení znervóznilo i soupeře, protože toto nečekal. Vše se dařilo, jedinou kaňkou byly góly, jednak jsme se nadřeli na vstřelenou branku a lacině jsme si nechali góly dát. Největší zlom nastal ve třetí části, kdy druhá parta Meteoru dokázala vstřelit rychlé góly a vzhledem k našemu krátkodobému výpadku skóre narostlo více.

Výsledkově nás táhne a drží nad vodou druhé hřiště s kamarády ze Zvole. Každopádně se v tomto utkání ukázalo, že jednak je potřeba trénovat, protože někteří při celkové rychlosti zápasu občas nestíhali a ke konci již skoro nemohli. Pozitivně hodnotím, že opravdu jsme schopni hrát s každým a ukázali jsme, že umíme hrát i ve větším tempu a makat. Když přidáme ještě střelbu a přesné zakončení, tak v dalším zápase přetrhneme šňůru proher a zvítězíme!


neděle 7.4.2019 | Michael Andronikov, Matěj Soucha | Přečteno: 2935

Další články