Muži A

Muži A: Lekce z produktivity

Muži A: Lekce z produktivity
Fotbalovou sobotu jsme odstartovali utkáním na domácím hřišti mančaftu TJ Praga.
3:1
(2:0)
11.kolo v So 19.10.2019 10:30
Praga T.
TJ Praga
FC Háje
Branky TJ Praga: 18.,28.,67.Dohnal. Branky FC Háje: 56.Kloboučník. Diváci: 80,
Sestava FC Háje: Orlich(46.Lačík) - Kloboučník,Nezbeda,Vostrovský,Skirdov - Rašplička(72.Zbořil),Lojda(46.Panteleev),Grešnjakov(80.Feňa),Soucha - Mathauser,Látal

Komentář

Věděli jsme, že nás odpoledne čeká ještě zápas B týmu. Proto už před výkopem bylo jisté, že někteří hráči budou střídáni předčasně, aby byli schopni odehrát i minuty v následujícím klání.

Utkání se neslo ve znamení boje o střed pole. Oba týmy se snažily kombinační hrou překonat obranný val soupeře, oběma mančaftům však scházela kvalita ve finální fázi. První úspěšný zásah jsme tak soupeři museli darovat. Zpětnou přihrávku Rašpličky Vostrovský nepřevzal ideálně, dostal se do tlaku, soupeř získal míč a samostatný nájezd na Orlicha proměnil - 1:0.

Na obrazu hry se nic převratného nezměnilo, přesto jsme do poločasu stihli ještě jednou inkasovat. Asi nejhezčí akce zápasu, kterou jsme dovolili hned třemi individuálními chybami. Obrana na levé straně nechala soupeře odcentrovat na zadní tyč, kde nepokrytý útočník vracel hlavou míč před bránu, kde znovu volný hráč soupeře s přehledem zakončil do odkryté svatyně - 2:0.

Do druhé půle nenastoupil Lojda, kterého čekalo 90 minut za B tým a zraněného Orlicha v bráně vystřídal Lačík.

Z kraje druhé půle se nám podařilo výsledek korigovat. Látal na zadní tyči našel agilního Kloboučníka, který domácího gólmana propálil - 2:1. Vstřelená branka nás zdravě namotivovala, své šance a náznaky šancí jsme však nedokázali zužitkovat. Přišel trest. Ojedinělý brejk soupeře, který bylo zavhodno přerušit v oblasti půlící čáry, dotáhli domácí do úspěšného konce a Dohnal zkompletoval hattrick - 3:1.

Ve druhém poločase jsme soupeře jen výjimečně pouštěli na vlastní polovinu. Často však chyběla úspěšná finálka. Šance Látala a Souchy zůstaly neproměněny a to nás může mrzet. Soupeř si toho nevytvořil o moc více než my. Možná jsme i na šance utkání vyhráli. Gólově je však výsledek jasný a body jsme tentokrát nevybojovali.


sobota 19.10.2019 | Mikuláš Zbořil | Přečteno: 2042

Další články