Muži B

Muži B: První vítězství v nové sezóně

Muži B: První vítězství v nové sezóně
Černá mračna se v neděli v podvečer stahovala nad hájeckou umělkou. Nakonec však nezvěstila nic špatného, ba naopak nám přinesla první 3 body do sezóny 2019/2020.
1:0
(1:0)
5.kolo v Ne 8.9.2019 17:00
Háje UMT.
FC Háje
Kbely
Branky FC Háje: 43.Rašplička(p). Diváci: 40,
Sestava FC Háje: Orlich - Šejnost(78.Vostrovský),Dub,Lojda,Čížek(46.Zbořil) - Rašplička,Panteleev,Linhart(78.Kára),Skirdov - Shuyto,Špinka(78.Bouček)

Komentář

První čtyři kola bez bodu a poslední příčka. Nepříjemné statistiky, které chtěl každý v šatně před zápasem změnit. Podle urputného nasazení bylo vidět, že to háječtí s výhrou myslí vážně.

Během první půle se do slibných šancí dostávali útočníci Shuyto a Špinka. Vždy ale chybělo maličko ke skórování, a tak nám musela pomoct ruka hostujícího hráče v obranném pokutovém území. S klidem proměněná penalta nám zajistila těsné vedení do kabin – 1:0.

V poločase jsme prostřídali tak, abychom eliminovali náběhy krajních hráčů soupeře za náš obranný val. I v druhé půli jsme byli aktivní a vedení jsme mohli navýšit a celý zápas uklidnit. Bohužel Špinka ve stoprocentní šanci mířil jen do břevna a na centry Shuyta nikdo nedosáhl.

Odměnou za naši neefektivitu nám tak byly nervy do poslední minuty. Závěrečný tlak soupeře jsme však ustáli bez úhony. Kromě zlatých tří bodů tak můžeme oslavovat i první čisté konto sezóny.


neděle 8.9.2019 | Mikuláš Zbořil | Přečteno: 2485

Další články