Muži B

Muži B: Slabý druhý poločas

Muži B: Slabý druhý poločas
Fotbalová sobota hájeckých mužů byla zakončena kláním v Klánovicích.
5:1
(2:1)
11.kolo v So 19.10.2019 15:30
Klánovice T.
Klánovice
FC Háje
Branky Klánovice: 12.,43.,54.,57.,87. Branky FC Háje: 7.Špinka. Diváci: 50,
Sestava FC Háje: Lačík - Feňa,Vostrovský(46.Rašplička),Lojda,Šejnost - Zbořil(57.Linhart),Grešnjakov,Panteleev,Král(68.Černý) - Špinka,Shuyto(62.Prokhorenko)

Komentář

V prvním poločase se dá hovořit o slušném výkonu. Vstup do utkání jsme měli přímo brilantní, kdy se v úvodních minutách trefil Špinka. Gólově zakončil svůj velmi dobrý náběh, ve kterém ho brilantní přihrávkou našel Vostroský - 0:1.

S míčem hrál převážně soupeř, ale když se nám povedla rychlá kombinace, vždy do zavánělo nebezpečím. Nebýt zkratu v závěrečných minutách, kdy jsme tristně nechali soupeře projít středem a gólově zakončit, dalo se hovořit o úspěšné a výsledkově i herně vyrovnané půli. Takhle jsme bohužel šli do kabin za nepříznivého stavu 2:1.

Druhá půle nám ale herně silně nevyšla. Hned dvakrát jsme rychle inkasovali a k tomu se nejednou Lačík musel blýsknout famózním zákrokem. I přes chycenou penaltu náš brankář inkasoval v druhé půli hned 3x. Nutno podotknout, že jsme mu moc nepomohli a často byl na útočníky sám.

S výkonem, jaký jsme předvedli v druhé půli, nemůžeme myslet na body proti žádnému soupeři. Zaslouženě jsme prohráli. Je potřeba zvednout hlavu a jít do dalšího zápasu znovu s odhodláním a s chtíčem bodovat!


sobota 19.10.2019 | Mikuláš Zbořil | Přečteno: 2044

Další články