Starší žáci C (2008+2009)

Ročník 05/06: Musíme víc chtít

Ročník 05/06: Musíme víc chtít
Zápas na Újezdu. Dal by se jednoduše shrnout jako velmi špatný fotbalový zážitek.
5:3
(2:1)
5.kolo v So 5.10.2019 12:30
Újezd P4 UMT.
SK Újezd P4
FC Háje
Diváci: 20,

Komentář

Výsledek sice vypadá nadějně (5:3) ovšem nepředvedli jsme nic, zač bychom si zasloužili body a nebo alespoň slova chvály.

A to byl soupeř, kterého jsme měli jednoznačně porazit. Soupeř celou dobu hrál antifotbal a my jsme se tomu přizpůsobili. Bohužel soupeřům jen stačí nakopnout míč na/za obránce a jde jednoduše do šance. Ale to není chyba jen stoperů, či krajních obránců, bránit stejně jako útočit musí celý tým. A u nás panuje obrovský alibismus, že někdo, něco udělá za druhého. A takhle tým nefunguje. Něco si sice říkáme před zápasem a na trénincích a každý ví co má dělat. V praxi ovšem většina stojí a čeká co se stane a to je naše největší bolest.

A teď k zápasu, první poločas skončil relativně nadějně (2:1) pro soupeře a celé to tam táhl jeden hráč-hráčka, navíc jsme měli spoustu šancí, to ovšem i soupeř, naštěstí nám zachytal brankář.

Do druhého poločasu jsme tedy nastupovali s nadějí, že zápas otočíme a zlomíme v náš prospěch.

A ač jsme se do šancí dostávali nedokázali jsme je pořádně využít, chyběl tomu potřebný důraz a chuť nacpat se do branky, případně doplnění ve vápně. Můžeme pilovat přihrávky a náběhy, bránění do nekonečna, ale pokud tam nebude chuť odmakat celý zápas a odevzdat se pro tým spolu se zodpovědností herní činnosti jednotlivce nebude nám to nic platné.


sobota 5.10.2019 | Pavel Meluzín | Přečteno: 1899

Další články