Mladší žáci B (2012)

Ročník 2008: Pozitivně a sebevědomě

Ročník 2008: Pozitivně a sebevědomě
V neděli nastoupili mladší žáci B na domácí trávě Nad Přehradou proti Varnsdorfu.
8:4
(1:2)
10.kolo v Ne 13.10.2019 10:30
Nad Přehradou T.
FC Háje
Varnsdorf
Diváci: 70,

Komentář

Zápas se hrál v krasném počasí a za pozitivní atmosféry. Vše vypadalo ideálně, i vstup do utkání byl z naší strany aktivní. Bohužel jsme nedokázali vstřelit branku, a tak skóroval soupeř. Dokázali jsme rychle odpovědět - 1:1, ale přetahovanou o výsledek v první části vyhrál soupeř - 1:2.

Do druhé třetiny jsme vlétli úplně s jinou energií, dali jsme dva rychlé góly a to nám vlilo mnohem více sebevědomí do žil. Většinu této části jsme byli lepším týmem, který tvořil hru, který si vytvářel nespočet šancí a zejména se prosazoval individuálně i týmově - zvítězili jsme 3:0.

Ve třetí třicetiminutovce nás protivníci zaskočili rychlým gólem. Opět jsme dokázali vstřelit branku - 5:3, ale soupeř hned odpověděl. Pak přišla "naše" pětiminutovka, kdy jsme dali tři góly a tím rozhodli o vítězství, ale také jsme to jednou byli my, kdo takto skóruje, a ne inkasuje (při našem výpadku) - konečný stav 8:4.

Celkově jsme v zápase, zejména po vstřelených brankách, byli aktivnější a hlavně sebevědomější. Pomohli tomu i rodiče se svým fanděním, ale i kluci mezi sebou se dokázali povzbudit a pochválit. Jen tak dál!


neděle 13.10.2019 | Matěj Soucha | Přečteno: 1947

Další články