Starší přípravka A (2013)

Ročník 2009: Slušný vstup do nové sezóny

Ročník 2009: Slušný vstup do nové sezóny
Pro domácí zápasy Aritmy je tipické, že se odehrávají v pátek. A tak jsme se v páteční podvečer po cestě zacpanou Prahou sešli na krásné travnaté ploše.
20:26
(8:15)
1.kolo v Pá 6.9.2019 17:00
Aritma UMT.
Aritma
FC Háje
Diváci: 40,

Komentář

Trenér Kája:

Hřiště jsme tentokrát cíleně rozdělili tak, abychom na každém měli všechny typologie hráčů. Pravé hřiště (z pohledu tribuny) bylo od počátku zdravě nahecované, a pustilo se do hry s velkou chutí. Oproti soupeři nás odlišovala mnohem větší chuť po míči a bojovnost o něj ve chvíli, kdy nebyl v našem držení. Po oťukávací první čtvrtině nám tato hra začala přinášet plody v podobě velmi rychlých přechodů do útoku, dobrých kombinací ve směru volných hráčů, a následně i gólů, kterých do půlky zápasu padlo 11.

Vyzdvihnout je třeba našeho nového ostrostřelce Ondru J., který soupeřovu branku zasypával jednou střelou za druhou, s vysokou úspěšností gólů. Ale i dalším se podařil hattrick, a úspěšný zápis si připsali úplně všichni na tomto hřišti. Oko diváka pak jistě potěšily naše útočné narážečky, které vypadaly velmi ladně, byly však umožněny jen tím, že ve správný čas přepnuli úplně všichni směrem vpřed - viz dokonce situace 4 na brankáře, a následný gól. O přestávkách jsme tak spíše ladili, v jakých herních aktivitách být ještě rychlejší, a jak tím hru ještě lépe dostat pod kontrolu. Za perfektní týmový výkon okořeněný spoustou gólů tedy jednoznačná pochvala, všichni hráči bez výjimky navíc zápas v šatně shrnovali velmi pozitivními pocity. Jen tak dál.

Trenér Miky:

To já si neodpustím být více kritický. Často jsme předváděli větší chuť po balónu než soupeř, avšak na můj vkus bylo v zápase až příliš momentů, kdy jsme vypnuli a jen sledovali hráče s míčem, ať už to byl hráč našeho či soupeřova týmu. Jsme o rok starší a je potřeba zapracovat na větším klidu v mezihře. Můžeme se s míčem sem tam více TÝMOVĚ pomazlit, neb individuálního mazlení máme až až. Potěšujícím může být mnoho velmi kvalitních individuálních výkonů. Až odstraníme výpadky koncentrace a přidáme totální týmovou hru, budeme jen velmi těžko porazitelným soupeřem.

Zápasu se zúčastnili: Dan Adamec, Víťa Dovhanych, Fíla Valo, Jára Votípka, Jára Juráček, Miky Juráček, Ondra Jelínek, Ondra Tomášek, Dan Závorec, Tom Jiskra, Matěj Mrzena, Míša Holý, Honzík Moravec, Honzík Pitro, Marťas Sršeň


pátek 6.9.2019 | QALO, Mikuláš Zbořil | Přečteno: 2583

Další články