Starší přípravka B (2014)

Ročník 2010: Aktivita, chuť a radost ze hry

Ročník 2010: Aktivita, chuť a radost ze hry
V minulém víkendu jsem v rámci svého zápasového "kolečka" napříč přípravkami navštívil ročník 2010. Na domácím hřišti jsme přivítali Admiru.
22:30
(13:17)
4.kolo v So 28.9.2019 10:00
Háje UMT.
FC Háje
Admira
Diváci: 30,

Komentář

Popisovat budu primárně jen hřiště, kde jsem v tomto zápase trenérsky působil. Na druhém hřišti, kde byl trenér Míra, rozhodla první půlka utkání. Soupeř byl rozjetější a potvrdil to i vstřelenými brankami, naši kluci se však oklepali a ve druhé polovině odehráli vyrovnané čtvrtiny. Mrzet můžou nevyužité brankové příležitosti a že jich nebylo málo, ale důležité je, že si šance kluci dokázali vytvořit.

Naopak na vzdálenějším hřišti směrem od kabin jsme to byli my, kdo určoval tempo zápasu. Aktivitou, chutí a individuálními průniky se kluci prezentovali ihned od začátku. Během prvních dvou čtvrtin se nám dařilo a důvod byl jediný - chuť hrát. Občas se stávalo, že se do těžiště hry dostala většina hráčů a hráč s míčem měl složité rozhodování, neboť neměl dostatek místa. Do třetí čtvrtiny soupeř otočil hřiště a na nás vlétla nejspíše silnější parta. Tato čtvrtina byla divoká na góly, avšak my jsme se rozjeli až v závěru. V prvních minutách jsme byli vypnutí, nefungovalo přepínání, soupeři jsme nechávali až moc času a ten toho samozřejmě využíval, až po pár střídání jsme se opět nastartovali a pěknými brankami hru vyrovnali.

V poslední čtvrtině byla hra vyrovnaná, závěrečnou brankou si kluci zajistili vítězství na jejich hřišti a potvrdili, že pokud do toho jdou naplno, vstřelenými brankami se jim to vrátí. 


sobota 28.9.2019 | Jan Špinka | Přečteno: 1746

Další články