Mladší přípravka A (2015)

Ročník 2011: Vítězství v derby

Ročník 2011: Vítězství v derby
V sobotu 12.10. jsme netradičně odehráli domácí utkání v našem druhém areálu Schulhoffova. Hosté to k nám neměli daleko, neboť se jednalo o derby Jižního Města, na Schulhoffce jsme tedy přivítali fotbalisty a fotbalistky z Dukly JM.
29:18
(15:9)
6.kolo v So 12.10.2019 10:30
Schulhoffova UMT.
FC Háje
Dukla JM
Diváci: 20,

Komentář

Vstup do utkání měla naše hřiště opět odlišná. Na hřišti blíže ke vchodu do fotbalové klece byli kluci od začátku aktivní a při chuti. Proto také měli často míč na svých kopačkách, avšak dlouho se nedařilo vstřelit první branku. Bylo to způsobeno především neklidem při střelbě, soupeř často zahušťoval prostor před svojí brankou a naše střely se k brankáři někdy ani nedostaly.

Postupem času se však kluci začali prosazovat i gólově a to především při akcích, kdy si náběhy udělali místo a při střelách mířili. V polovině zápasu však přišlo jakési uspokojení a třetí čtvrtina z naší strany nebyla povedená. Základem byl malý pohyb a nevracení se.

Před poslední čtvrtinou jsme si řekli, že začíná zcela nový zápas, aby jsme se pokusili nastartovat naší chuť hrát. Podařilo se a sehráli jsme nejpovedenější čtvrtinu celého zápasu. Ve hře se objevovalo rychlé rozhodování, vysoká intenzita a spolupráce všech hráčů.

Na druhém hřišti se trochu prospala první a poslední čtvrtina. Ve druhé a a třetí čtvrtině to byl fotbal, který nás všechny baví. Vysoká aktivita, chuť a na to nabalená fotbalovost, kterou naši hráči mají.

Opět se nám podařilo vstřelit mnoho gólů. Děkujeme rodičům za hezké fandění a podporu během celého zápasu. 


sobota 12.10.2019 | Jan Špinka | Přečteno: 1714

Další články