Mladší žáci B (2012)

Ročník 2009: První soutěžní výhra!

Ročník 2009: První soutěžní výhra!
V sobotu už při příchodu do kabiny byla cítit vítězná nálada.
4:2
(0:0)
3.kolo v So 19.9.2020 12:30
Háje UMT.
FC Háje
Újezd n. Lesy
Diváci: 35,

Komentář

Všichni byli odhodlaní v této sezóně poprvé vyhrát. V kabině jsme klukům zopakovali pár pokynů týkající se roztahování hry a postavení hráčů při obrané/útočné fázi a šli jme na hřiště.

Do utkání jsme vstoupili aktivně a od první minuty se hrálo převážně na polovině hostujícího týmu. První poločas perfektně fungovala obranná trojice a ostatním hráčům se dařilo roztahovat hru, v obranné fázi jsme měli dobře pokrytého jak soupeře tak i nebezpečný prostor, což ve výsledku vedlo k tomu, že jsme soupeře v podstatě k ničemu nebezpečnému nepustili. Naopak jsme si vypracovali mnoho slušných příležitostí, nicméně jako již tradičně se nám nepodařilo šance proměnit v góly a poločas tak skončil bezbrankovou remízou.

Do druhé poloviny z jsme nastoupli v lehce pozměněné sestavě, kdy jsme se snažili posílit zejména útočnou fázi. Náš plán byl pokračovat v naší hře a naši převahu proměnit v první letošní vítězství. Nástup do první půlky se nám ovšem nevydařil dle našich představ, kdy jsme zejména v obrané fázi lehce polevili a soupeř nám tak vstřelil gól a následně ze standardní situace přidal další. Na dalším vývoji utkání se projevila psychická odolnost hráčů a jejich odhodlání vyhrát. Kluci se rychle vrátili k naší hře z prvního poločasu a vzápětí dvěma rychlými góly skóre vyrovnali, což soupeře zaskočilo a čehož jsme tentokrát dokonale využili a dočkali se tak prvního letošního prvního vítězství v sezóně.

Všichni hráči odvedli perfektní výkon, nikdo nic nevypouštěl a hrálo se naplno až do konce, odměnou nám tak byla první výhra.


sobota 19.9.2020 | Radek Jelínek | Přečteno: 1812

Další články