Starší přípravka B (2014)

Ročník 2012: Další hlasitá výhra

Ročník 2012: Další hlasitá výhra
Zápasy s Hostivaří měli vždy skvělé tempo a nebylo tomu jinak ani teď.
15:9
(7:6)
6.kolo v Ne 3.10.2021 10:30
Háje T.
FC Háje
Hostivař
Diváci: 80,

Komentář

Oba dva týmy zužovala větší marodka takže měl každý tým 1 hráče na střídání ale to se ukázalo jako výhoda. Kluci byli po celou dobu v zápasovém tempu a jelikož byl zápas vyrovnaný, málokdy se stalo, že by chtěl někdo vystřídat. Opět se mi potvrdilo, že čím méně na střídání, tím je naše bojovnost lepší. Je to zkrátka výzva!

Od začátku kluci bojovali a naordinovali si velmi důraznou náladu. Jelikož jsem byl rozhodčí já s trenéry a dohoda zněla "nechme je hrát", hrálo se až dokud někdo neležel. Jen ať si kluci zvykají ;). Vše bylo v rámci pravidel a fairplay.

Velmi pozitivně hodnotím hru našich brankářů. Hrají vysoko a snaží se zapojit se do hry (někteří až velmi na hraně), nebojácně vybíhají proti soupeři a i naše rozehrávka se už zlepšuje. Další velké pozitivum je komunikace. Kluci se nebojí na sebe mluvit, říct si o nahrávku nebo kdo koho hlídá. Líbilo se mi také dohrávání akcí před brankou hostů. Co mě moc těší je střelba oběma nohama.

Na všem a dalším pracujeme na tréninku. Někdo už velmi dobře vnímá hřiště (kde je volno, kde je pravá/levá, útok/obrana) a někdo si ještě zvyká. Někdo už má zvednutou hlavu a hledá lépe postaveného spoluhráče a někdo ještě vidí jen sebe. Všechno přijde s věkem, tréninky a zápasy.

Co je nejdůležitější je, že většina kluků mi v kabině řekla, že mají po zápase zelené pocity a že je to bavilo. Líbilo se jim jejich makání, góly a samozřejmě výhra, kterou opět hlasitě oslavili. 


neděle 3.10.2021 | Lukáš Feňa | Přečteno: 1303

Další články