Mladší žáci A (2011)

Ročník 2009: "Sejmi ho!"

Ročník 2009: "Sejmi ho!"
V sobotu ráno jsme si přivstali, abychom odehráli utkání se soupeřem z Xaverova. Na probrání jsme si v šatně pustili pár písní, né však příliš nahlas, jelikož nám paní Vojtíšková sdělila, že zrovna dávají prince Bajaju a my jsme nechtěli rušit.
5:5
(3:4)
4.kolo v So 18.9.2021 08:30
Háje UMT.
FC Háje
Xaverov
Diváci: 35,

Komentář

Samotný zápas byl plný zvratů. Nejdříve jsme hned dvakrát skórovali, jen abychom v zápětí inkasovali 4 branky a dostali se tak do situace, kde jsme museli dotahovat. Nakonec se ale klukům podařilo neskutečně otočit a dokonce vyhrávat. Kvalitně hrající soupeř ale dokázal ke konci zápasu, kdy jsme nutno říci tahali za kratší konec, vyrovnat. K tomuto výsledku nám velmi pomohl hattrick Martina S., kterému smekáme. Znovu jsme ale mohli dát gólů mnohem více, brzdila nás však koncovka.

Zápas byl zejména v druhé polovině relativně vyhrocený. Možná za to mohl velký vzrůst našich kluků, nebo fakt, že s nimi každý rok jezdíme na týdenní soustředění do Thajska, kde celý týden zocelujeme jejich holeně kopy do bambusu, díky čemuž v nich následně necítí žádnou bolest. Mnoho soubojů ale končila stěžováním si soupeře na tvrdost a hru našich kluků, načež i k uchýlení se k nabádání k faulu viz název. Toto však byla malá kaňka na velmi povedeném utkání.


sobota 18.9.2021 | Pavel Rašplička | Přečteno: 1484

Další články